Phone: 0850-466-01-54
Email: info@visitick.com
Beden dili ve kişisel marka semineri
Beden dili ve kişisel marka semineri
Bilet Adı Açıklama Fiyat
Kayıt Kapalı Ücretsiz

Sakarya Üniversitesi FİKİR İLE GELECEK kulübü 19 mart pazartesi saat 14:00 'da kişisel gelişim konulu yapacağı etkinliğe uğur böceği derneğinden yasemin kaya ve özge tatlısöz  konuk olarak gelecektir.

 Yasemin Kaya - İzgören Akademi Türkiye Uğur Böcekleri Derneği Gönüllüsü


Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm Otelcilik İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Çalışma yaşantısına 1998 yılında Yapı Kredi Bankası’nda başladı. Burada 7 yıl çalıştıktan sonra 2005 yılında görevinden ayrıldı. 2008 yılına kadar uluslararası nakliyat ve gümrükleme alanlarında çalıştı. Kaya, Yönetici ve Kurumsal Koçluk Sertifikası aldıktan sonra bu alanda danışmanlık yapmaya başladı. 2008 yılında TUP Projesi ve İzgören Akademi ile tanıştı. Katıldığı İzgören Akademi Eğitmen Akademisi Programı neticesinde kariyerine halen İzgören Akademi kurumunda Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü eğitmeni olarak devam etmektedir. Uluslararası Koçlar Federasyonu’nun sertifikalı koçudur. Kaya, Etkili İletişim, Beden Dili, Takım Çalışması ve Sunum Teknikleri alanlarında çalışmalar yürütmektedir. Aynı zamanda eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.



Özge Tatlısöz - İzgören Akademi Türkiye Uğur Böcekleri Derneği Gönüllüsü


Profesyonel kariyeri Eğitim ve İnsan Kaynakları alanlarında ki tecrübelerden oluşan Özge Tatlısöz, Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri Lisans ve Bahceşehir Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans mezunudur. CarrefourSA ‘da İnsan Kaynakları Direktörlüğü’nde işe alım uzmanı olarak göreve başlayarak, işe alım ve performans yönetimi süreçlerini yürüttü ve çalışanlara kişisel gelişim eğitimleri verdi. Vakıfbank’ın Vakıf Emeklilik iştirakinde Eğitim ve Performans Yönetiminden sorumlu olarak çalıştı.Flormar’da İnsan Kaynakları Direktörlüğü’n de Organizasyonel Gelişim departmanını yönetti. Gelişimine ve geliştirmeye önem veren Özge Tatlısöz, Bahceşehir Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans Programında ve MBA öğrencilerine dersler vermeye devam etmektedir.